河北省2025-2026学年第一学期期中教学质量检测九年级英语(冀教版)试题
河北省2025-2026学年第一学期期中教学质量检测九年级英语(冀教版)试题正在持续更新,目前2026天舟高考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
河流一分为二。43.B前后句子在逻辑上为转折关系,所以用However。44.C根据前文语境可知,她们都喜欢冒险,因此她们过桥时应该是兴奋地笑着。45.A根据前文Onestormynight可知,河水涨到了危险的水位。46.B根据下文A young boy,lost and scared,wason the bridge, eager to find his wayhome.可知,发生了一起可怕的事件。47. C 根据下文 He trembled and fell,holdingtotherailing可知,一个迷路又害怕的小男孩被困在桥上。48. C根据上文 as the bridge cracked under the enormous pressure of thewaters.可知,他紧紧地抓着栏杆。!49. D 根据上文 One stormy night,as the rivertodangerouslevels and the winds roared可知,桥在汹涌的洪水的巨大压力下裂开了。50.A根据上文Withouthesitation可知,她们冲向窗户。51.B根据下文可知,她们听到呼救声,冲向窗户看清情况,抓起手电,朝桥跑去。52.D根据上文 A young boy,lost and scared,wason the bridge, eager to find his wayhome.He trembledand fell 可知,艾米丽和莎拉看到男孩睁大的眼睛充满了恐惧。53.C根据上文theirflashlights,theyracedtowardsthebridge可知,他们的手电筒照亮了黑暗中的道路。54.B当他们终于到达安全地通过桥时,男孩的脸上露出了感激的笑容。55.D她俩在暴风雨中挽救了小男孩的性命,所以有成就感和自豪感。56.called 57.occurred 58. opportunities 59. a 60. to 61.which62. Though/Although/While63.be adjusted 64.hugely65.demonstratingOne possible version:Dear Sir or Madam,I hope this letter finds you well. I am writing to share some suggestions for the upcoming dramaworkshop towelcome the students and teachersfrom oursisterschool in NewZealand.To begin with, we could initiate the workshop with interactive ice-breaker activities, allowingstudents to familiarize themselves with one another. Following this, a session dedicated to basic actingtechniques, such as voice projection, body language, and improvisation, would be highly beneficial.Moreover,organizing students into small groups to prepare and perform short skits could fosterteamwork and creativity.To conclude,a feedback session where students can share their thoughts andlearning outcomes would bevaluable.I am confident that these activities will create an engaging and educational environment for allparticipants.Best regards,Li HuaOne possible version:I knew I had to do something. The white dove and its mate had provided brightness during my darkdays. Now it was time to help them in return. I cut a piece of hardware cloth, forming it into the shapeof a nest and then securing the ends. I then hammered it into the wall next to the rubber tree. After Ihad finished all the work,there was only an hour before the doves usually made their visit.Matthewand I stood by the sliding glass door, waiting and hoping."It works! The birds are back!"Matthew announced. Hearing my son's excited voice, which wasas clear as a bell, I looked up. There they were— swooping and circling near the nest, trying to addsome twigs to their new home. A few weeks later, three babies broke free from their shells. “Chirp,chirp," Matthew sang. I held him in my arms and kissed him, enjoying the happiness of the moment.Looking at their flittering shadows and hearing them chirp, I felt the dim grayness within my heartdisappeared, replaced by the strength of life.【冲刺押题卷·英语(五)参考答案第4页(共4页)】
本文标签: