[点石联考]辽宁省2024-2025学年度上学期高三年级开学阶段测试英语试题
[点石联考]辽宁省2024-2025学年度上学期高三年级开学阶段测试英语试题正在持续更新,目前2026天舟高考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
《双语学报》2023一2024学年高二新高考基础版第50期测试题参考答案及部分解析第50期测试题参考答案1-5 BCBCA6-10 BACBA11-15 CACBA16-20 ABCCA21-25CABBA26-30 DCBDD31-35 BADBB36-40 GACEB41-45 DCDBD46-50 CCBBA51-55 ADACB56-65(One possible version)56.produced57.with58.reaction59.to entertain60.skillfully61.closer62.crossing63.what64.a65.be raising写作(One possible version)第一节Good afternoon,everyone.It is a great pleasure to share my favorite book,The Old Man and theSea,with you.Written by the American author Ernest Hemingway,the book makes a deepimpression on me.The book tells the story of an old fisherman,who struggles alone with an enormous fish andmakes it.Though attacked by herds of sharks on his way back home,he eventually drives thesharks away.From the story,I learn that whenever I encounter some difficulties in my study and life,Ishould have an optimistic attitude and face them bravely.第二节Paragraph 1:Jessica replied,"My reason is that we all desire to be gorillas!Can you teach us?All theothers nodded.Then,everyone tried to imitate Todd's gorilla dance and asked for guidance,whileTodd stood and watched them.Finally,he smiled and couldn't help joining them,also turninghimself into a gorilla.Everyone followed his lead.They all laughed,jumped and scratched theirbodies until they were too tired.Jessica said,"Now that you're one of us,Todd,we have asurprise for you!"She took Todd's arm.Paragraph 2:Then,Jessica led Todd out to his backyard where the Goodness Gorillas had tied a little dog.Todd ran to the dog and hugged it.Big tears filled his eyes when he looked at his new friends."I'm sorry I made fun of you,"he said."Can I join your club?"Everyone nodded sincerely.The dog jumped up and down."Look!It wants to be a gorilla,too!"said Tina.The GoodnessGorillas signed up more and more members so that Ms.King's class became a much nicer place.第50期测试题部分答案解析阅读理解A导语本文是一篇应用文,属于“人与自我”主题语境。主要介绍了圣保罗艺术学院的水彩画网上培训班。2l.C。理解具体信息。根据What is the Watercolor Academy?部分.you can display yourartworks.可知,学生在水彩学院可以展示自己的艺术作品。22.A。理解具体信息。根据Contents部分,designed to clear up the misunderstanding thatpainting with watercolors and inks is difficult..可知,水彩画培训班的目的是纠正关于水彩画困难的误解,即证明水彩画是不难的。
本文标签: