[神州智达]2024-2025高三省级联测考试·摸底卷英语试题
[神州智达]2024-2025高三省级联测考试·摸底卷英语试题正在持续更新,目前2026天舟高考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、神州智达省级联测2023-2024第二次考试高三英语
2、神州智达省级联测2023-2024高二
3、神州智达省级联测2023-2024高二第一次考试
4、神州智达省级联测2023-2024第一次考试英语答案
5、神州智达省级联测2023-2024第一次考试高三英语
6、神州智达省级联测2023-2024第一次考试高二英语
7、神州智达省级联测2023-2024第二次考试英语
8、神州智达省级联测2023-2024第二次考试英语答案
9、神州智达省级联测2023-2024第一次考试高二
10、神州智达省级联测2023-2024第一次考试答案高二
高三复单元检测卷towards them.As Katie neared the water,shesmile and apologized,"I'm sorry if I frightenedsaw,to her horror,a little girl was strugglingyou just now,but I had to act quickly in anin the water.The boy was throwing one end ofemergency.I can't swim,you know.It wasKatie's jump rope out for the child to grab.your jump rope that served as a lifeline."Fortunately,the little girl caught hold of it.Katie's initial anger had transformed intoWithout a moment's hesitation,Katie steppedappreciation for the boy's quick response toforward to lend a helping hand.Workingsave the little girl.She replied she didn't mindtogether,they pulled the child onto the bank.her jump rope being snatched at all.Instead,After making sure the drowning girl wasshe was glad about the part her jump rope hadokay,the boy walked up to Katie with theplayed in the rescue.jump rope.Handing it to Katie,he gave a shy单元检测卷(十六】选择题答案速查题号123456789101112131415161718答案CACABDDyBACCBFD题号1920212223242526272829303132333435答案GE及CBDBACDDCBA第一部分阅读B第一节【语篇导读】本文是一篇记叙文。文章讲述了一位A皮划艇运动员在经历了家庭变故后的奋斗经历。【语篇导读】本文是一篇应用文。文章主要介绍4.C推理判断题。根据第一段Frightened,了黄石海报展览的时间安排以及特色等信息。John passed his teenage years in a fear,及他1.C细节理解题。根据第一段A first-of-its的哥哥和母亲的不幸遭遇等信息可推知,kind exhibition...beginning on Tuesday,John童年时期的家庭生活是艰雅的。February 1.以及第二段It will be on view5,A细节理解题。根据第二段Honouring herthrough Tuesday,May31.可知,该展览将持request,he stayed on..可知,John在接到他母续四个月。亲去世的电话后选择尊重母亲生前的要求,2.C细节理解题。根据第四段We're thrilled继续完成他的旅程。to be working with...recognizing6,B推理判断题。根据第三段teachingYellowstone's150 th anniversary可知,展览English in China,selling antiques in South的目的是庆贺一个国家公园的周年纪念日。Africa,adventuring in Egypt,then heading3.A细节理解题。根据最后一段This is ainto Ethiopia's intense heat可推知,在l999年到unique piece,as posters such as this one2009年期间,John经历了很多事情。were printed on soft paper and very few have7D标题归纳题。通读全文可知,本文讲述了survived.可知,1904年Henry Wellge设计的皮划艇运动员John人生中的奋斗经历。故D海报在世界上很罕见。项最适合作为本文的标题。20
本文标签: