江西省2025届高三金太阳7月联考(无标识)英语答案
江西省2025届高三金太阳7月联考(无标识)英语答案正在持续更新,目前2026天舟高考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024江西省高三金太阳联考
2、江西金太阳2024高三联考卷五月
3、江西省2024高三阶段性考试金太阳
4、2024江西金太阳5月联考
5、2024江西金太阳高三十月联考
6、2024江西金太阳高三第二次联考
7、2024江西金太阳高三联考
8、2024江西金太阳高三第二次联考答案
9、2024江西金太阳高三阶段性考试21-09-71c答案
10、2024金太阳高三十月联考江西
Last Sunday,I went to a newly-opened gym near our school for a trial workout.The gym,named Fit Zone,offers various fitness equipment and training classes from 9 am to 8pm every day.I tried the spin class and it was great.The music and lights in the room made thisexercise very exciting.The instructors were friendly and helpful,guiding me through the exercises.I left the gym,feeling energetic.I highly recommend Fit Zone to anyone looking for a gym to work out.I'm sure you'll have a greatexperience like I did!第二节One possible version:I looked over at my mom for advice and saw her smile and nod.I turned back toward the younggirl and said,"Sure.I would love to play dolls."Her tiny hand reached up and took hold of mine.And we walked toward the dollhouse.As we entered the dollhouse,the young girl's face lit upwith happiness.We sat down and began to play.Time seemed to stand still as we laughed andbuilt a special connection through the magic of make-believe.I had great fun that day anddecided I would return to the shelter.A week later,I returned to the shelter with my mom happily.During this visit,I got to know someother children and we got along well.We played games,chatted,laughed and had a great time.Itold my stories to them.They shared their troubled pasts with me and I learned to be thankful forall that I had.This volunteering experience had awakened a part of me that I had forgotten,and Iknew this was just the beginning of a journey that would change my life.写作选做题1.Paul had a burning desire to go on holiday.2.I've signed up for the school football match.3.They defeated the Italian team and reached the final4.Her exercise paid off in the end,and she successfully lost weight.5.Since I started eating more healthily,I've got so much more energy.Ⅱ.⑥④①⑤③②部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一艺术本文是应用文。文章介绍了2024年Great Rivers Biennial艺术展览活动的相关信息。21.B。理解具体信息。根据第三段中的A group of jurors will review all submissions that meetthe requirements.Ten artists,chosen as semi-finalists,will receive studio visits from the jurors知,一组审查委员将审查所有符合要求的艺术作品,选拔出十位艺术家进入半决赛,这些艺术家将接受审查委员对其工作室的参观。22.C。理解具体信息。根据倒数第二段中的Artists must meet the requirement of living in theGreater St..Louis area for at least one year可知,参赛的艺术家必须在大圣路易斯区域至少居住了一年。23.B。理解具体信息。根据倒数第二段中的The last date for applications is June4可知,参赛的艺术家必须在6月4日前提交作品。B篇
本文标签: