唐山市2023-2024学年度高一年级第二学期期末考试(7月)英语答案

唐山市2023-2024学年度高一年级第二学期期末考试(7月)英语答案正在持续更新,目前2026天舟高考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024唐山市高一期末考试英语
    2、2023-2024河北省唐山市高一第二学期期末考试英语
    3、唐山市2023-2024学年高二上学期期末考试英语试卷
    4、河北省唐山市2023-2024年高一下学期期末考试题
    5、2024唐山市高一英语考试答案
    6、唐山市2023-2024学年度高二年级第一学期质量检测英语
    7、唐山市2023-2024年度高一年级第一学期期末考试
    8、唐山2024年高二期末考试联考英语
    9、唐山市2024高二期末考试英语
    10、唐山市高一下学期期末考试2024
W:Yes,that's right.My husband and I moved to London,and so I managed to find a position with anational newspaper based in London (15).M:Is it the London Weekly?W:Exactly.In some ways it was a step down from my previous job but it did offer me much betterprospects for the future(16.17是推断题。Text 10Welcome to Inhotim.Now I'll give an introduction to it,first.From a distance,Inhotim looks like atypical Brazilian countryside,but as you get closer,you notice something a bit unusual.There aretourists walking through the fields and gardens!This beautiful place started as a farm and for manyyears only farmers lived here(18).But that all changed in the1990s when billionaire Bernardo Paz decidedto use the space for something very different.He created a "Disneyland"for art lovers!Today,peopletravel from around the world and look at the art(19).The spaces of Inhotim include more than 500sculptures by Brazilian and international artists.As well as being important culturally,it is really importantfor the local area because Inhotim creates a lot of jobs-1,000 people work here in the museum,gardens and restaurants (20).Although it is quite far from the usual tourist spots of Brazil,it is now a verysuccessful and popular outdoor museum.答案详解A【语篇导读】本文是一篇应用文。文章介绍了四个适合家庭出游的海滩度假胜地。21.【答案】A【解析】细节理解题。根据第三自然段Kiawah Island部分中的“while the adults visit a spa or play around of golf at a world-famous course”可知,想要打高尔夫的成年游客可以选择去Kiawah Island。故选A项。22.【答案】B【解析】细节理解题。根据第四自然段Destin部分中的The kids will have fun looking for jumpingdolphins'”可知,孩子在Destin可以欣赏到跳跃的海豚。故选B项。23.【答案】C【解析】推理判断题。根据四则信息中提及的families、adults、kids等词可知,该广告的受众群体是计划到海边度假的家庭。故选C项。B【语篇导读】本文是一篇记叙文。文章讲述了作者在无数次减肥失败之后意识到失败的根源,因此决定杜绝甜食,并创办了一个活动,后来通过写书的方式把自己的经历告诉读者,鼓励大家健康生活,学会关爱自己。24.【答案】A【解析】推理判断题。根据第一段“Sugar was my go-to comfort,,whether I was sad or happy,and itsaddictive nature along with the health issues it caused made me an abuser from as early as the age of five.可知,A选项(糖提供了情感上的暂时解决办法)正确地反映了作者童年时期对糖的依赖,即在高兴或难过时都会选择吃糖。故选A项。25.【答案】D【解析】细节理解题。根据第二段“It sparked a need to help others who were struggling like me.”及第三"I finally created a program that would help people in the way that I had needed desperately all along."知,作者创办活动是为了帮助和自己存在同样问题的人。故选D项。高二英语期末考参考答案第3页共12页
本文标签: