河南省2024年九年级第十二次中考模拟试卷(6月)答案(英语)

河南省2024年九年级第十二次中考模拟试卷(6月)答案(英语)正在持续更新,目前2026天舟高考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、河南省2023-2024学年第二次中招模拟大联考九年级英语
    2、河南省2024年九年级中考模拟试题
    3、河南省2024年九年级中招模拟试卷s3
    4、2024河南九年级二模考试试卷
    5、河南省2024年第二次中考模拟考试
    6、河南省2023-2024学年度九年级期中测试卷
    7、河南省2023-2024学年度九年级期中检测卷英语
    8、河南中考英语第二模2024
    9、2024河南初三二模试卷
    10、2024—2024河南九年级考试
大单元学三步一体高效训练讲灯记the betterment of individuals and societies.28.Why can conflict lead to change according to the text?A.People will hide problems.B.People will form different views.C.People will suffer from conflict.D.People will try to solve conflict.29.How does conflict benefit individuals according to paragraph 2?A.By helping them achieve their goals.B.By making them stick to their values.C.By pushing them to do self-examination.D.By driving them to build new relationships.30.What does the underlined word"mitigate"mean in paragraph 3?A.Record.B.Reduce.C.Examine.D.Recognize.31.What does the author want to stress in paragraph 4?A.Conflict and change aren't opposites.B.Conflict often leads to positive results.C.Destructive conflict isn't always useless.D.Destructive conflict and harm appear together.【答案与解析】TIO虽然并非所有冲突都会产生积极的结果,但冲突确实可以促成个人、社会和全球层面的改变,人们甚至可以从破坏性冲突中反思和学。28.D根据第1段可知,冲突能揭露隐藏在表面之下的问题,使得个人和团体面对不同的意见、价值观和利益,促使他们通过交流来更深入地了解冲突的根源,进而解决长期存在的问题,促成改变。由此可知,人们努力解决冲突促成了改变的发生。29.C根据第2段前三句可知,冲突能使个人重新思考自己的优先事项和价值观,重新评估自己的目标和期望,这会让个人成长。由此可知,冲突可以促使个人进行自我反思30.B根据画线词所在句可知,环境冲突会引发旨在减轻气候变化影响的讨论和政策变化。由此可推测,mitigate意为“减轻”,与reduce意义相近。31.C根据第4段第3、4句可知,作者认为甚至破坏性冲突也可以让人反思和学,认识到破坏性冲突造成的伤害可以促使人们寻求替代办法并努力追求和,进而达成理解与合作。由此可知,在本段,作者强调破坏性冲突并非一无是处。DTraumatic brain injury (TBI),a leading cause of death worldwide,is caused by sudden shock orimpact to the head,which can cause mild to serious injury to the brain,and although it needsdiagnosis (and treatment as soon as possible to prevent further damage,it is hard to diagnoseat the point of injury.So there is an urgent need for new technologies to improve the timeliness ofTBI diagnosis.Birmingham researchers,led by Professor Pola Goldberg Oppenheimer from the University ofBirmingham,designed and developed a new diagnostic hand-held device (to examine patientsas soon as injury happens.Being fast and causing no additional discomfort,the technology can provideinformation on the injury,and will be suitable to be used on-site-at the roadside or on the sports pitch-todiagnose TBI.The device works by shining a safe laser into the back of the eye where the optic nervesits to examine the biomarkers.Because the optic nerve is so closely linked to the brain,it carriesthe same biological information in the form of biomarkers.These biomarkers exist in a very tightlyregulated balance,meaning even the smallest change may have serious effects on brain health.TBIcauses these biomarkers to change,indicating that something is wrong.25ZCYK·英语-WYB-必修第一册-N
本文标签: