唐山市2024届普通高等学校招生统一考试第二次模拟演练(唐山二模)答案(英语)
唐山市2024届普通高等学校招生统一考试第二次模拟演练(唐山二模)答案(英语)正在持续更新,目前2026天舟高考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
an hour,and then we could continue.We got out of the car and walked slowly through the deepening snow to the restaurant.It was sowindy that we had to hold on to each other to keep from being blown over.Once inside,weordered hot soup and bread.It never tasted so good.Another family followed us inside.Irecognized the girl with the green hat.They told us they followed our car here and they neverwould have found this place without us."We wouldn't have found it either,"Dad said,"if weweren't riding with someone who's very good at 'I Spy."部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活与学本文是应用文。文章是一则博物馆的游览须知。21.B。理解具体信息。根据Museum and Store Hours部分的内容可知,游客可以在周三下午三点参观该博物馆。22.C。理解具体信息。根据Museum Ticket部分中的Free parking for Autry members可知,成为该博物馆的会员可以免费停车。23.A。理解具体信息。根据New Open一Imagined Wests部分中的visitors of all ages canexplore the ways we tel‖stories about the American west可知,游客可以通过新展览了解美国西部的历史。B篇主题语境:人与自我一一做人与做事本文是记叙文。文章主要讲述了古籍修复师宋晶妙手补书,让古典文献焕发新生的故事。24.B。推断。根据第一段中的She loves the wisdom.and pays attention to how they are boundand presented以及第二段中的It's more like a habit developed because of my job可知,出于职业惯,宋晶参观博物馆时总是关注古籍的装订和陈列方式,由此可推断,她非常喜欢自己的工作。25.D。理解具体信息。根据第四段中的Song and her team have worked on restoring a copy ofYongle Dadian及After receiving the challenge at the beginning of2022可知,宋晶在2022年接受了修复《永乐大典》的挑战。26.C。理解具体信息。根据第五段中的to restore ancient books,they need to collect lots ofinformation to make sure their original binding style and then repair them可知,修复古书需要收集很多信息来确定它们的原始装订风格,再进行修复,由此可知,此处的them指代古书。27.C,推断。根据第四段中的In the past two years,,Song and her team have worked on restoringa copy of Yongle Dadian Song and her team spent six months researching and deciding onhow to restore the books以及倒数第二段中的as ancient book restoration still requireshands-on skills,,including cutting and brushing paper and binding可推断,宋晶工作很认真,很努力。C篇主题语境:人与社会一一社会本文是说明文。文章主要介绍了在美国购物时省钱的几种方法。28.C。理解词汇。根据第二段中的If an item is in poor condition,they won't accept it可知,如果一件物品的状况不好,他们是不会接受的,由此可知,旧货店对物品的要求是很严格
本文标签: