伯乐马 2024年普通高等学校招生新高考模拟考试(二)英语试题
伯乐马 2024年普通高等学校招生新高考模拟考试(二)英语试题正在持续更新,目前2026天舟高考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024伯乐马模拟考试二英语
2、伯乐马联考2024高三一轮
3、2024年伯乐马英语答案
4、伯乐马模拟试卷2024二
5、2024伯乐马联考卷二
6、2024伯乐马模拟考试英语
7、2024年伯乐马模拟考试二文综
8、2024伯乐马模拟考试二文综
9、伯乐马联考2024英语
10、伯乐马模拟试卷2024英语
写作(划线部分为精彩表达)第一节One possible version:Dear Chris,Our school's Food-making Club is on the lookout for new members.I figure you wouldbe a perfect fit with your love for cooking and baking skillsThe club is super popular.Being a member means diving into hands-on experiences of making allsorts of tasty foods from all over the world.Plus,it's a great way to connect with like-mindedpeople and share your baking tips.All it takes is three hours every Sunday afternoon.What do you think?I really hope you'll join inthe fun.Can't wait to hear from you.Yours,Li Hua第二节One possible version:Days later,Nita accompanied her mother to the market with the newly-made cloth bag.As theseller began to reach for a plastic bag,Nita's voice rang out,commanding attention."Hold on!"she exclaimed,her eyes shintng with enthusiasm."We don't need a plastic bag.We have our owncloth bag to carry our groceries."The seller paused,a curious look on his face,before breakinginto a smile."What a brilliant idea!Bags like this could truly change the world,"he remarked.Nita's mother beamed with pride.Not only did she love her new cloth bag,but she also valuedthe fact that their family was contributing to a cleaner environment.Word of Nita's bags spread rapidly throughout the village.People marveled at the beauty andpracticality of her creations,and soon,requests for these unique bags poured in.Nita's fatherdevoted himself to making bags for everyone who sought them.With the introduction of Nita'sbags,the village underwent a transformation.The air became free from the choking smoke,andthe streets were no longer littered with trash.Nita,with a twinkle in her eyes,knew that even asmall act of creativity and determination could make a significant impact on the world aroundher.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一学本文是应用文。文章介绍了波士顿大学提供的奖学金的申请条件及种类等信息。2l.B。理解具体信息。根据While criteria vary for each scholarship.recipients typically:Rankin the top5%of their high school class可知,虽然每项奖学金的申请标准各不相同,但大多数奖项都是针对学术成就的,要求获奖者通常在高中排名班级前5%。由此可知,奖学金申请者必须学成绩优异。22.A。理解具体信息。根据题干中的关键信息cover full tuition并对比四类奖学金的AnnualValue可知,Trustee Scholarship足够支付全额学费。23.D。理解具体信息。根据题干中的关键词National Merit Competition finalists可将解题信息定位至National Merit Scholarship部分,根据其中的Deadline:March1可知答案。B篇
本文标签: