[厚德诚品]湖南省2024届高考冲刺试卷(一)1英语答案

[厚德诚品]湖南省2024届高考冲刺试卷(一)1英语答案正在持续更新,目前2026天舟高考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、湖南省2024年高考冲刺卷
    2、2024湖南高考英语试卷下载
    3、2024年4月湖南高三联考英语
    4、2023-202421年湖南高考英语
    5、湖南高考2024英语试题
    6、2024湖南高考英语试卷试题带答案解析
    7、2024年湖南高考英语时间
    8、2024年湖南高考英语试卷及答案
    9、2024年湖南省英语高考
    10、湖南省2024年英语高考试卷
听一段对话,回答第11-12小题。M:Good morning,Crystal!W:Morning Simon!Good news for you!M:For me?What's that?W:You once told me that you'd like to adopt an animal,right?M:That's true.But I have no chance to do that.W:Our City Natural Zoo has given people the chance to adopt animals.One of the animals is atiger named Bruce.M:How can I adopt a tiger?Can I take it home?W:Of course not.You just send your money to the zoo!And workers there will help you keep it.M:Really?I'd like to adopt it!I like tigers!By the way,how much should I pay for it?W:It's about 300 dollars a year for its food,and another 100 dollars for the medical treatments.M:OK.Thank you,Crystal.听一篇短文,回答第13-15小题。请根据内容从A、B、C三个选项中选择正确的选项,完成信息记录表。(W)Nowadays,many people have realized that the air in our city isn't as fresh as before.It's veryharmful to our health.So it's our duty to keep our city safe and clean.The following things causedthe air pollution:heavy traffic,throwing rubbish around and pouring dirty water into the river.Inorder to stop pollution,we should do the following things:First,use the public transport instead ofdriving cars.It will cause less pollution.Of course,it's a good idea to go to work by bike or onfoot if you live near your workplace.Next,please divide your rubbish carefully before you throwit.Put it in the bins.Finally,we should be volunteers to make the river clean by collecting therubbish in it and stopping people pouring dirty water into it.听一篇短文,回答第16-20小题。(M)When I visited England a few weeks ago,it was the weekend that Children in Need was onTV.It's a programme to raise money for disabled children in the UK.Many famous singers andactors sang and danced for the charity.But the best thing was the money they raised.On that nightalone,it reached 32.6 million dollars!That's a lot of money!I'm very surprised by the generous people in the UK.There are so many charity shops there.These shops sell second-hand things that people have donated,such as clothes and books.Thesethings are all with good quality.I always buy books there because they are much cheaper.In thatway,I get my favorite things while helping out a charity.Everyone wins!In fact,this is such an important part of British culture.People in the whole country show greatinterest in helping the people out.参考答案听力部分1-5 BAABB 6-10 CBBAC 11-15 ACBCB16-20 CBCBB笔试部分(One possible version选择题除外)第一部分21-25 DBAAC 26-30 ABACB 31-35 ACABB第二部分36-40 BDCAC41-45 BABAC第三部分46-50 ACDBC51-55 BCDCC56-57 AD第四部分58.expect59.impatient60.Hers61.louder62.ice63.agreement 64.twice 65.free 66.subject 67.empty
本文标签: