[琢名小渔]2024届高三年级考点评估测试卷(二)2英语答案

[琢名小渔]2024届高三年级考点评估测试卷(二)2英语答案正在持续更新,目前2026天舟高考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024学年度下学期高三第二次模拟考试试题英语
    2、2023-2024学年高三第二学期英语试题
    3、2023-2024学年高三第二次联考试卷英语
    4、2023-2024 学年高三 英语 下学期 期初 考试 试卷
    5、2023-2024学年高三第二次联考英语答案
    6、2024年高三教学测试英语试题卷(2024.12)
    7、2024年高三年级第二次诊断性测试英语答案
    8、2023-2024学年高三2月质量检测巩固卷英语
    9、2023-2024学年高三年级阶段性测评四
    10、2023-2024高三第二次联考英语
注意:1.续写词数应为150左右;四2.请按如下格式作答。Jacob started a part-time job at a local grocerystore.作During this process,Jacob understood that thiswas not just about punishment but about learningand growing⑧【写作提示】11岁的儿子嘲笑贫困的同学,于是作者想了一个办法四让儿子Jacob意识到了自己的错误。根据第一段所给的段首句可知,这一段应叙述Jacob分开始在杂货店兼职工作赚钱的过程。这份工作怎么样呢?Jacob又是怎么做的?根据第二段所给的段首句可知,这一段应主要介绍写Jacobi通过在杂货店工作所得到的成长。他学到了什么呢?他会有什么变化?他向Andy道歉了吗?考生可以根据以上提示展开合理想象。。One possible version:Jacob started a part-time job at a local grocery store.Theexperience at the store exposed Jacob to a world beyond his四部分comfort zone.Bagging groceries,stocking shelves,andinteracting with customers from various backgrounds werechallenges for him.It was a stark contrast to the privileged lifehe had led before.Though it was hard and tiring,he persisted indoing it.During this process,Jacob understood that this was not justabout punishment but about learning and growing.He learned to写empathize with the struggles of others,including Andy,whom hehad looked down upon.He started understanding the value ofwhat he had taken for granted and the importance of kindnessand compassion.In the end,he sincerely apologized to Andy andbought him a warm coat as a Christmas gift.After that,the twobecame good friends.And I am proud of his great change.6
本文标签: