高三2024届模拟02英语答案

高三2024届模拟02英语答案正在持续更新,目前2026天舟高考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024学年度下学期高三第二次模拟考试英语
    2、2024高三二模英语答案
    3、高三二模英语2024
    4、2024高三第二次模拟考试英语答案
    5、2023-2024高三模拟考英语21-01-273c
    6、2024高三二模英语试卷
    7、2024高三英语模拟试题及答案解析
    8、2023-2024学年高三年级模拟考试卷英语
    9、2024年高三第二次模拟考试英语
    10、2024高三英语二模答案
One possible version:What makes a good student?【写作提示】写As for the topic“What makes a good student?”,different students hold different opinions.读一个下雪天,作者和弟弟乘大巴车去叔叔家过圣诞节。在车上,作者他们认识了邻座的Mrs Mills:In my opinion,firstly,what makes a good student她对他们展示出了友好的一面。雪越来越大,车速is perseverance and discipline.To achieve our goal,we后越来越慢,最后大巴车缓缓驶入一个加油站,那里作have to keep working hard and keep good disciplines.Inaddition,good students should be hard-working and be续有家小餐馆,乘客们都下车去里面躲避风雪。司机eager to study.Last but not least,they should have a keen告知他们需要在这里过夜,等早上暴风雪停了才能interest,the motivation to study and the passion for what继续赶路。they're studying.In conclusion,only if we have many good virtues can webecome a good student.阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。At the beginning,the snow came lightly.I watched1.根据续写第一段的首句可知,作者很害怕,读it through the window,the flakes (flying in the读Gary哭了起来。作者是如何安慰Gary的?Mrswind the bus made as it sped from Cincinnati,where we后lived,to Canton,Ohio,where we were going to spend后Mils会帮忙吗?其他乘客心情如何?作者会联系叔叔告知情况吗?本段可围绕这些内容展开叙述Christmas with my uncle and cousins.续My younger brother Gary and I were traveling续2.根据续写第二段的首句可知,Mrs Mills把alone because our parents were on the way fromGary拉到身边,开始为作者和Gary唱歌。Gary停写Pittsburgh,where they had gone to take care of things写止哭泣了吗?其他乘客又是怎么做的?第二天早上after my grandmother died.It was a family emergency叔叔来接作者和弟弟了吗?对于这次经历,作者有and though my mother disliked the idea of having ustravel alone,she didn't have much choice.Anyway,soon何感受?本段可围绕这些内容展开叙述。we would all be together in my uncle's house,playinggames and eating sugar cookies.With a card inside my pocket that had my uncle's name,One possible version:address and phone number,I had the window seat for thisI was frightened and Gary was crying.I told him读leg of the trip.There was a big woman sitting next to us whobegan to talk to us at the last stop.She thought we were读we would be all right and Mrs Mills ordered us hotyoung to be traveling alone,and she bought us each a cake后chocolate.While drinking it,I found people were very后even though she seemed poor.Her name,she said,was Mrsupset about being unable to spend Christmas Eve续Mills and her husband was dead.I don't know why she told续with the family.Many people just sat,staring at theirus that.folded hands.I wanted to talk to my uncle;later the写Before long the snow got heavier and heavier,and the写bus driver contacted my uncle,who comforted us andbus began to slow down.Finally,it was just crawlingsaid he would try to get us in the morning.I felt betteralong,and the world outside had turned completelywhite.I heard the driver talking on his radio about what weyet Gary was still crying,wanting to be home.should do.So I woke up Gary in case the bus hit a snowdrif(雪堆)The other passengers began to sit straight andMrs Mills pulled Gary close to her and began tolooked nervous.Gary watched outside."Look,look,"sing for us.Gary looked up at her.Soon the sadness读he would say every once in a while."More snow.More snow."读left his face.Before long,everyone was singing.We后An hour later,,we eased(缓缓移动)into a gas后sang and drank hot chocolate and ate cupcakes untilstation that had a little restaurant.We all pulled ourpeople finally settled down for the evening,sitting on续hats down over our ears and ran for shelter.The续the floor and leaning against each other for comfortwind was making a strange sound.Finally we were写all inside and the bus driver told us we were likely to写and support.The roads were cleared by eleven thenext morning.Our uncle picked us up,and we saidhave to spend the night here and might make it outin the morning if the storm stopped.goodbye to everyone on the bus.Mrs Mills hugged usand we thanked her.Thanks to her,we spent anunusually happy Christmas Eve.注意:附汉译英1.续写词数应为150个左右;1.王林是我最好的朋友之一,是一个有着高尚品质的学读2.请按如下格式作答。题生。(virtue)I was frightened and Gary was crying.Wang Lin,(who is)one of my best friends,is a student后of good virtues.2.王林的父亲是一位退休教师,他5年前教过我的哥哥。(retire)句Wang Lin's father,who taught my elder brother写Mrs Mills pulled Gary close to her and beganfive years ago,is a retired teacher.to sing for us.作3.作为一个积极、乐观、精力充沛的青少年,王林喜欢文帮助别人。(energetic)As an active,optimistic and energetic teenager,WangLin likes helping others.