2024年普通高等学校招生全国统一考试仿真模拟金卷(一)1英语BBBY-F-XKB-L答案
2024年普通高等学校招生全国统一考试仿真模拟金卷(一)1英语BBBY-F-XKB-L答案正在持续更新,目前2026天舟高考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
M:How many have you painted so far?W:About a hundred.M:What kind of pictures do you paint?W:It depends on the shape.I usually paint an animal or a scene from a place that I have been to.Look at thispainting of a Swiss village.On this stone,you can see my neighbor's cat.M:They are so colorful!They look so detailed,even though they are on such a tiny stone.(Text 9)M:Hi,Tina.W:Hi,Frank.How is everything?M:Nothing special.I was just wondering if you want to go out tonight.W:Well,I was thinking of studying for tomorrow's history lecture in the library.What exactly have you got inmind?M:I thought we could just go for a walk,maybe down to the park.W:Tonight?You must be joking.It's so cold.M:Oh,there is a new movie in town.How about that?W:Sounds great.What time does it start?M:8:50.W:Good.It'll be neither too early nor too late.So where are we going to meet?M:It would be easier if we meet at the cinema.W:OK,which cinema??M:Er...the one near the Town Hall,you know,opposite the bank.W:I see.Let's meet 20 minutes before the movie starts.M:OK.See you then.(Text 10)W:Attention,please!Tonight we are going to a very special place.We're going to drive from this modern hotelto a natural wonder.It's a lake that has a unique quality.Three times a month,it lights up.It looks likeblue fire.What causes the blue light that you will see?Tiny animals that live in the water!You won't seethem because they are too small.But you will be able to get out of the boat and swim in it!People who havedone it never forget the experience.If you don't want to swim,you can still enjoy the view from the boat.As we travel to the lake,let me go over the tour rules with you.Rule No.1:Be respectful of the environment.This is a natural adventure,not a party.No fishing please,and don't shout.No people live around thelake,but we should not scare the birds.Rule-No.2:Be safe.Night swimming can be dangerous,so go inpairs.Now,get ready to be amazed!参考答案1~5 CAABB 6~10 CCACB 11~15 BBAAB 16~20 CBCAA【答案与解析】本文是一篇应用文。文章主要介绍了四本旅游书籍。2l.C细节理解题。根据Springwatch一节中“BBC Books,.£19.”可知答案。22.B细节理解题。根据Wild Isles一节中“Written by natural history journalist Patrick Barkham,”可知,该书的作者是Patrick Barkham。23.D细节理解题。根据Flight Paths一节中“..but until recently little was known about the birds'seasonaljourneys..”可知,这本书很可能讲的是鸟类的迁徙。【答案与解析】本文是一篇记叙文。文章主要介绍了普利兹克建筑奖获得者Diebedo Francis Kere的成长之路。24.A词义猜测题。根据画线词后“including the Aga Khan Award and the Thomas Jefferson medal..But hewas still as surprised as anyone else to be selected for the field's most famous prize..”可推断,accolades与Prizes为同义词。25.D细节理解题。根据第一段“But he was still as surprised as anyone else to be selected for the field's mostfamous prize.”及第二段“Most of the architects and critics had openly supposed that2022 would be Sir DavidAdjaye's year,”可知答案。26.C细节理解题。根据第五段“He was still a student when he designed and built the Gando Primary School.The recognition it earned...”可知答案。【高三12月月考试卷·英语参考答案第2页(共4页)】243196Z
本文标签: