2024届衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)1试题
2024届衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)1试题正在持续更新,目前2026天舟高考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
2、衡水金卷先享题答案2024英语全国一卷
3、2024衡水金卷先享题分科卷英语二
4、2024衡水金卷先享题全国卷二
5、衡水金卷先享题2023-2024高三一轮英语
6、2024年衡水金卷先享题英语四
7、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
8、2024衡水金卷先享题压轴卷二英语
9、2024衡水金卷先享题全国二卷b
10、衡水金卷先享题压轴卷2024英语(二)
《双语学报》2023-2024学年高考版新高考强化版第17期测试题参考答案及部分解析第17期测试题参考答案1-5 CBBAC6-10 CACAB11-15 BCCAB16-20 CBCBA21-25 CBBBB26-30 CCABC31-35 CBDCB36-40 CEGDB41-45 DBABD46-50 CADAB51-55 ABCCD56-65(One possible version)56.The57.which58.industrial59.was impressed60.to come61.competitor62.commercially 63.for64.adding65.will place写作(One possible version)第一节If I had a chance to make a movieIf I had a chance to make a movie,I would create a science fiction movie in which I wouldcenter on a future world.I'd like to explore the potential consequences of present-day actions andthe ways people handle them.Science fiction has always fascinated me due to its ability to exploreimaginative worlds and push the limits of what can be achieved.Moreover,science fiction moviesprovide the audience with visually amazing settings,which can make for very engaging andinteresting movies.I am confident that such movies will become increasingly popular in thefuture.第二节Paragraph 1:I wiped them,searching for a reason to avoid crossing the water.After putting them on again,Sam was still there."I don't want any juice!"I said.Sam nodded understandingly."Fine!"he spoke pleasantly and stood waiting.Frustrated by my own weakness,I took a deep breath,preparing myself to jump across the water.Once again,fear overwhelmed me.I looked towardswhere the others sat.Much to my relief,they still had their backs turned;only Sam stood oppositeme,looking straight into my eyes,patiently.Paragraph 2:Then I gathered my courage,took a step forward,and jumped lightly across the channel.Aslight slip of my heel on a stone was quickly steadied by Sam's strong forearm against my back.As I glanced up,I couldn't help but notice Sam's towering height-the tallest among us."Welldone,Jimmy!"he said,nodding in approval while praising me for my bravery.Meanwhile,hehanded me a bottle of juice.While drinking it,I felt a sense of pride in myself and gratitudetowards Sam for his kindness.第17期测试题部分答案解析阅读理解导语:本文是一篇应用文,属于“人与社会”主题语境。介绍了费城的音乐学院的相关信息。2l.C。理解具体信息。根据首段中的Sitting in the heart of Center City及该段后两句可知,音乐学院在市中心、交通便捷、周围就餐住宿选择多,因此该音乐学院具有位置优势22.B,推断。根据The Lion King部分最后一句可知,所有人无论年龄必须买票。再根据TicketInformation部分可知,每张门票35美元,满三人即可享受9折优惠,故可知答案。
本文标签: