炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(二)2英语答案
炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(二)2英语答案正在持续更新,目前2026天舟高考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
●0●2/6M:May I ask you how much this position pays per year?W:We offer $65,000 per year,with benefits like full recovery of medical costs,and disability.M:What type of vacation time do we get?W:You get 3 weeks'paid vacation that you may use as you wishM:Do we have a 401K?W:Do you mean the retirement system?Yes,we offer a 401K with some matching funds available depending on yourlength of service.M:What type of professional development do you offer?W:We provide up-to-date training about the present equipment.M:Now I'm ready to sign up for the job.W:That's good.I'll lead you to the office in a minute,when the interview is over.Text 9W:You wanted to see me,Professor Robert?M:That's right,Mary.We need to have a serious talk about your lack of attendance in my class.W:I'm sorry that I've missed your class a few times.M:A few times?I've been told you've missed six out of eight times in two different classes!W:But those classes are really boring!M:But they're also required,so that doesn't matter.You're about to be in big trouble.W:What's the big deal about missing some classes?M:The big deal is that you're here on a student visa as an exchange student.If you don't attend class regularly,youwon't be a full-time student-which your visa requires.You'll be dismissed.W:What are you going to do?Tum me in to the Immigration Police?M:Oh,of course I'll have to report you if you continue missing your class,but I'm going to do something else first.W:Like what?M:Like contacting your fatherText 10W:I had a minor car accident and needed to get a new car.Everything is expensive these days.Even common usedcars cost around $5,000,but then I found one advertised for $4,000.This car has some damage,but it's much betterthan my old car.After a test drive I said I wanted to buy it.The seller,Richard,said that he only wanted me to pay$3,500 as we are the kind of people who he had hoped would buy it.He said he'd had some terrible interactions withpeople pressuring him to sell it to them.He said he was moved by my 11-year-old daughter Emily,who had told himhow we had had an accident and we needed a car to drive her to school.I transferred the money and the next day he was kind enough to drive it over.Then he told me that he'd paid3 months'registration,filled the tank and bought me a new key!They cost almost $300.That's about $1,000 that hehas saved me,what a wonderful man.He has made such a difference to our lives!1-5 ABCBA 6-10 CBCBA 11-15 ACBBC 16-20 CAABAA本文是一篇广告应用文。文章介绍了美国纽约市在九月周末举办的几项活动的相关信息。21.C细节理解题。根据题干可以把答案定位在第一则活动介绍。该则信息提到,每个周末,在20世纪中期充满爵士乐的社区长大的萨克斯顿都会在美国纽约市的曼哈顿举办全明星爵士音乐会。由此可知选C」22.D细节理解题。根据题干可以把答案定位在第三则活动介绍。该介绍提到,曼哈顿儿童博物馆在九月举办艺术节,在这里,孩子们能够亲手把一块蛋糕雕刻成冰箱的形状来作为自己喜欢的食物。因此选D。23.A细节理解题。根据题干中的“Citi Field”可以把答案定位在第四则活动介绍。该介绍提到,来这里观看Burna Boy的演唱会的观众能够通过“票务大师(Ticketmaster)”提前购票。因此选A。B本文是一篇记叙文。作者从小因为没有头发而被人嘲笑,但是作者利用自己的运动方面的天赋去打篮球、跑马拉松。从中学到大学,通过运动作者让自己由内而外变得更加自信而美丽。英语第2页(共6页)
本文标签: