2024年普通高等学校招生全国统一考试模拟试题英语一衡水金卷先享题分科综合卷

2024年普通高等学校招生全国统一考试模拟试题英语一衡水金卷先享题分科综合卷正在持续更新,目前2026天舟高考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

11-15 CABBA16-20 CBACB21-25 DBDCA26-30 ABADB31-35CADC036-40 FCEDB41-45 CCABA 46-50 BDCBD51-55 ADBDA56.running57.lined58.who59.orders60.carefully61.their62.third63.the64.generated65.of写作(划线部分为精彩表达)第一节One possible version:Last Friday,Professor Liu was invited to hold a lecture on the mental health of middle schoolstudents at our school.The purpose of the lecture was to increase awareness and understandingof the importance of mental health.During the lecture,Professor Liu covered a range of topics related to mental health and theimportance of seeking help when needed.She also provided practical tips for students toimprove their mental well-being.The lecture was well-received by students.We hope to have more events like this in the future topromote mental health awareness and support for our students.第二节One possible version:"What wonderful slippers!I want to order four pairs for gifts,"my teacher said.All morning Icouldn't contain my excitement,as I wanted to tell Mom how much my teacher liked the cookiesand slippers.And I had to get busy and fill her order for jingle bell slippers.That afternoon whenthe school bus finally stopped at my house,I raced up the driveway and greeted Mom in thedoorway:"My teacher loved the slippers and wanted me to make her four pairs of slippers forgifts.""I know.Your teacher called a short while ago,"Mom said."I told her she could pick them uptomorrow afternoon.We should put them in small plastic bags,label them and give the slippers aname.I couldn't help but smile,as I imagined my teacher dancing in the slippers."Let's call themHappy Feet,"I suggested."There couldn't be a better name,"Mom said.We finished makingthose slippers and my teacher was more than happy to get them.I'm grateful that Momencouraged me to be a creative person.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一历史本文是应用文。文章主要介绍了英国四座建筑历史悠久的度假小别墅。21.D。理解具体信息。根据Sand Fairy Cottage部分中的Pet friendly和Ye Olde Smithy部分中的Pet friendly可知,这两座小别墅都允许带宠物入住。22.B。理解具体信息。根据题干的关键信息Jurassic Coast可将信息定位到Old Higher