2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案正在持续更新,目前2026天舟高考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
1、2023-2024全国100所名校高考模拟金典卷英语4
2、2024100所名校高考模拟金典卷英语四答案
3、100所名校高考模拟金典卷2024英语二
4、100所名校高考模拟金典卷英语2024答案
5、100所名校高考模拟金典卷2024英语1
6、2023-2024一百所名校高考模拟金典卷英语二答案
7、2023-2024100所名校高考模拟金典卷英语十二
8、2024全国100所名校高考模拟金典卷英语
9、100所名校高考模拟金典卷英语2024听力
10、100所名校高考模拟金典卷英语一2024

language skills in a fun and engaging way.We were delighted to receive a lot of positive feedback.We hope to build on the success of this year's festival and make it an annual event.Thank youonce again.Best regards,LiHua第二节One possible version:We needed someone to care for her during the day,so we found her a temporary home with alady named Mary who specializes in cat rescues.Mary's expertise was exactly what Hope needed.She looked healthier and stronger little by little.Several weeks later,Hope came to live with usfull-time.By then she could eat solid foods,but we still bottle-fed her until she was about threemonths old.She would curl up in our laps for hours.She and the dog bonded almost instantly andI couldn't imagine my life without her.A couple of months later,I discovered a neighbor of mine occasionally fed two kittens whichwere Hope's sisters,so I came up with a plan.I told the lady I would trap the kittens and askedher if she would be willing to let them stay with her.To my delight,she agreed.I set two trapsoutside of her apartment and put some food in them.Within minutes,I had two kittens.Ibrought them to the lady,and they have been living with her ever since.On occasion,I take Hopeto visit the lady and watch her play with the other kittens.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活本文是应用文。文章是一则农场草莓采摘活动的广告。21.D。理解具体信息。根据首段内容可知,该农场四月的开放时间为周一到周五上午10点到下午3点30分,周末上午9点到下午5点30分。由此可知,周日的上午10点为开放时间。22.C。理解具体信息。根据Admission部分的信息可知,支付5美元的入场费,可以摘草莓,还能玩诸如swings、corn hole、sand pile、slide、corn pile和petting zoo等免费娱乐项目,其余则为收费项目。23.D。理解具体信息。根据Important information部分中的We recommend bringingsomething to carry berries home.great protection for the berries'ride home可知,农场鼓励游客自带容器装草莓。【词汇链接】oody(para.2小:好吃的东西B篇主题语境:人与社会一一艺术本文是记叙文。文章介绍了加拿大音乐人Gordon Lightfoot的音乐生涯。24.B。推断。根据第二段中的He claimed that it was the choirmaster who taught him how toenjoy and sing great music可知,Lightfoot宣称那位唱诗班指挥教会了他如何欣赏和演唱美妙的音乐。也就是说,这位指挥是Lightfoot走上音乐职业生涯的引路人。由此可推知,Lightfoot觉得这位指挥能激励人心、鼓舞人心。25.A。理解具体信息。根据第二段的内容可知,Lightfoot5岁登台,13岁时就已经在多伦