炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题正在持续更新,目前2026天舟高考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024炎德英才大联考四
    2、2024炎德英才大联考英语
    3、2023-2024炎德英才4月联考
    4、2024炎德英才大联考高三月考试卷四(全国卷)
    5、2023-2024炎德英才大联考四答案解析网
    6、炎德英才大联考2024高三月考4英语
    7、2023-2024炎德英才大联考月考四
    8、2023-2024炎德英才大联考全国卷四
    9、2024炎德英才大联考高三月考卷四全国卷
    10、2024炎德英才大联考考前演练2
讲三步一体高效训练记cord;more likely to be poor or have financial problems;and they were more likely to be singleparents.Parents can help their children learn self-control.Mary Alvord is a clinical psychologist in SilverSpring,Md.,whose new book,Resilience Builder Program for Children and Adolescents,teachesself-control strategies.Take small steps,she says.For example,preschoolers can learn that theydon't always get what they want immediately;they may need to wait for that treat.“I call it Grandma's rule,.”Alvord says..“No dessert until you finish your dinner.”Parents can help teenagers learn self-control by making sure the family has clear rules for thingslike curfew (or finishing homework before they have screen time.Teenagers who have prob-lems with impulsivity (may benefit from special driving classes that let them practice control-ling the car in difficult conditions on a racetrack.For all teens,clear rules such as curfews help themregulate themselves.Though self-control can be improved throughout life,Moffitt says the earlier children can learnthese skills of self-discipline and perseverance,the better."The later you wait in life to try to learnself-control skills,the more problems you have to reverse and overcome."All the more reason tostart picking up blocks when you're very young.11.How did Moffitt and her team carry out their research?A.By comparing people from the same backgrounds.B.By tracking a group of people from all walks of lifeC.By observing the same group of people for decades.D.By analyzing the data collected from previous studies.12.What is a young adult who was lacking in self-control as a child likely to do?A.Get married earlier.B.Create a rags-to-riches story.C.Have a clean criminal record.D.Get impulsive in the face of problems.l3.What does“Grandma's rule'”tell us?A.Good results deserve patience.B.Family rules should be obeyed by teenagers.C.Grandmas are usually wiser than young adults.D.Grandma is the person who sets rules in a family14.Which of the following can best interpret the last sentence of the text?A.Better early than late.B.It is never too old to learn.C.Practice makes perfect.D.Prevention is better than cure.【答案与解析】研究表明在小学和学龄前阶段自制力强的孩子,成年后取得成功的概率更高。11.C根据第2段可知,Moffitt和她的研究团队对1972年和1973年出生在新西兰的1000人进行了研究,跟踪他们从出生到32岁的情况。12.D根据第3段可知,那些在学龄前自我控制力差的孩子,更有可能犯罪;更有可能存在经济问题;更有可能成为单亲父母。由此可知,那些在学龄前自我控制力差的孩子在成年后可能遇事容易冲动。l3.A根据第4、5段所举例子可知,Grandma's rule的目的是告诉孩子,他们并不总能立即得到他们想要的;他们可能需要等待或先完成该做的事情14【24新教材,ZCYK·英语-WYB-选择性必修第二册-N】