2024年全国100所名校AB测试示范卷高三24·G3AB·英语-R-必考-QG 英语(一)答案
2024年全国100所名校AB测试示范卷高三24·G3AB·英语-R-必考-QG 英语(一)答案正在持续更新,目前2026天舟高考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
pushes us to try to come up with a solution to what is troubling us,is wasted,Thus,we not only caused ourselvesunnecessary mental pain,but took up valuable minutes and hours that could've been spent elsewhere.(把一段时间内我们所担心的所有事情都记录下来,在回顾它们的时候,我们会发现,我们所预期的问题或麻烦绝大多数都不会发生。这意味着我们花在担忧上的大部分时间都被浪费了,这些时间促使我们努力想出解决困扰我们的问题的方法。因此,我们不仅给自己造成了不必要的精神痛苦,还占用了本可以花在其他地方的宝贵的分钟和小时。)”可知,前两段可以得知,担忧浪费了本应花在解决问题上的时间。故选D。【9题详解】推理判断题。根据第三段“To avoid this,.it is often necessary to stay calm and trace the sources of worry.Moreimportantly,we should analyze the situation and see whether it is the very problem that is bothering us.Blindlyfeeling nervous about whether the problem can be solved is sometimes nidicolous,for the problems do not exist.Once,shortly before a major concert,a member of Arturo Toscanini's orchestra approached the great Italianconductor with an expression of fear on his face.'Maestro ()'the musician said,'my instrument is notworking properly.I cannot reach the note of E-flat.Whatever will I do?We are to begin in a few moments.Toscanini looked at the man with amazement.Then he smiled kindly and placed an arm around his shoulders.Myfriend,he replied,Do not worry about it.The note E-flat does not appear anywhere in the music that you will beplaying this evening.’(为了避免这种情况,通常有必要保持冷静,寻找担忧的根源。更重要的是,我们应该分析形势,看看是不是问题本身在困扰我们。盲目地为问题能否解决而紧张有时是可笑的,因为问题并不存在。有一次,在一场大型音乐会上,阿图罗·托斯卡尼尼(Arturo Toscanini)乐队的一名成员脸上带着恐惧的表情走近这位伟大的意大利指挥家。“大师,”音乐家说,“我的乐器不能正常工作了。我唱不到降e音。我该怎么办呢?我们马上就要开始了。”托斯卡尼尼惊讶地看着这个人。然后他和蔼地笑了笑,把一只胳膊搭在他的肩膀上。他回答说:“我的朋友,不要为这事担心。降ε音在你今晚演奏的乐曲中是没有出现的。”)”可知,第三段提到提到的管弦乐队的例子为了说明,被想象的东西打扰是不明智的。故选C。【10题详解】推理判断题。根据最后一段“The next time we find ourselves in the middle of worrying about some matters.,wemight be wise to stop and ask ourselves what the problem is and whether it will happen.Then we may be able to goon to do something more meaningful or at least avoid being disturbed by something imaginary.(下次当我们发现自己在为某些事情担心时,明智的做法是停下来问问自己问题是什么,它是否会发生。然后我们就可以继续做一些更有意义的事情,或者至少避免被一些想象的事情打扰。)”可知,浪费在忧虑上的时间应该花在有意义的事情上。故选C。【11题详解】第8页/共25页
本文标签: