全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2026天舟高考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
they contribute to harmonious relationships among students as well as between students andteachers.Conflicts sometimes result from impolite expressions we unintentionally useI am always careful about what I say.When speaking to teachers,I address them with respectfultitles like Mr,Mrs or Ms;when receiving help from my classmates,I never forget to say "Thankyou".I hope we can use more polite expressions every day in and out of school so that a harmonioussociety can be built.Thank you!第二节One possible version:Charlie grabbed Eric's arm and charged at the well.Something hairy moved inside.Yellow eyeslooked up at her.The wailing was replaced by a strange sound,like nails on rock.The creature wasclimbing up to get them!Eric screamed and ran back to the kids.The sun came out from behindthe clouds,and Charlie looked at the creature closely.She lowered her schoolbag into the well.She heard a soft pounding sound and pulled the bag back up."Are you crazy?"Eric shouted.Charliedidn't say anything.Charlie pulled a small gray cat out of the bag.The kids let out loud cheers and thunderous applause.The cat didn't get pulled into the well.It fell.It got hurt,too.That's why it was wailing."What areyou going to do with it?"Alyson asked."Bring it to the animal shelter,"Charlie said,petting thetop of the cat's head."I'll put up some notices,and if no one claims it,I'll keep it.""What will youname it?"Alyson asked."Troll,"Charlie and Eric both said and laughed out loud.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活本文是应用文。文章主要介绍了英国四个历史悠久的度假小别墅。2I.D。理解具体信息。根据题干的关键信息the River Derwent可将信息定位到HowshamHall部分,再根据文中的信息Sleeps11、Sleeps28、Sleeps18、Sleeps22可知,HowshamHal可为28人提供住宿,相比其他三个小别墅,它可提供住宿的人数最多。22.C。理解具体信息。根据题干的关键信息thePeak District可将信息定位到TheMalthouse部分中的superbly located in the historic village of Cromford in Derbyshire making itthe perfect property for exploring the Peak District,由此可知答案。23.A。理解具体信息。根据题干的关键信息close to the sea可将信息定位到Isfryn部分中的has beautiful sea views,由此可知在Isfryn可以看到美丽的海景,故Isfryn离海近。B篇主题语境:人与社会一一社会本文是新闻报道。一家百老汇剧院Brooks Atkinson Theater以一名黑人女性LenaHorne的名字命名,这在百老汇历史上尚属首次。24.C。理解具体信息。根据第一段中的The official change will take place in the fall of2022和第二段中的The theater opened in 1926 and was called the Mansfield Theater,In the1950s,it was briefly used as a studio by CBS under the name of CBS Studio 59;since 1960,it has beenknown as the Brooks Atkinson Theater可知,在2022年之前,这家百老汇剧院用过三个名字,也就是自从1926年对外开放后,这家剧院改过两次名字。
本文标签: