全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2026天舟高考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
第二节阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。第4版第四部分When I was young my family coury.Romania.We moved注意:ally yol1.续写词数应为150左右;本期其余参附加题2.请按如下格式作答。1.As we all know,there are various kinds of文Quickly,I walked overto her.music in the world.Music plays an importantpart in many waysThen,Natalie and Ireached my home together.2.To begin with,it has been proved that music案plays a key role in brain development.of 3 and感3.Secondly,music also has a positive impact on第四部memory because it can help you remember【写作提示】作者的朋友Sally告诉作者,她做义工的那家期其things better by associating them with familiar孤儿院有个来自罗马尼亚的女孩Natalie。作为同melodies.胞,得知Natalie的悲惨遭遇后,作者觉得自己应参4.Moreover,listening to music is beneficial to one's该做些什么来帮助这个女孩。于是,在和父母商physical and mental health because music can晕考量后,作者准备了礼物,和朋友Saly一起来到了reduce one's stress and keep one full of energy.孤儿院。案5.Nowadays,it's generally believed that music canprovide pain relief for patients.WRITING PRACTICE1.根据续写第一段的首句可知,作者快速向本Natalie走去。得知作者和自己来自同一个国家后,One possible version:四部分Natalie有何反应?Natalie会跟作者讲自己的故事Over several weeks,we got more help from more吗?作者邀请Natalie去家里做客了吗?孤儿院同意吗?本段可围绕这些内容展开叙述。其余families.They prepared dinner and brought it overThey lent and donated household goods to us,gave usclothing and provided toys for our children.Unknown2.根据续写第二段的首句可知,作者和individuals and groups took up collections and sent usNatalie-一起回到了家里。Natalie有何感受?作者考money.All of these were welcome in this case.I had no的父母是怎样招待Natalie的?那之后,作者一家答understanding of the kindness of friends and strangersuntil this happened.They acted from their hearts;they还邀请过Nataliel吗?Natalie会有怎样的变化?本案just wanted to help.I can't thank them all personally,段可围绕这些内容展开叙述。for some I never met,but I am so grateful to them.One possible version:Quickly,I walked over to her.I took a seat beside四部her and introduced myself.She greeted me with asmile.Knowing we both came from the samecountry,she was surprised,and we began chattingShe told me that her parents had died and that shehad lost everything.I hugged her to comfort herand give her a sense of security.When she feltbetter,I invited her to our home for fun.Shenodded shyly.My parents then called theorphanage,and they gladly agreed.Then,Natalie and I reached my home together第四部分Natalie appeared embarrassed,but my parents'hospitality quickly put her at ease.While my parentswere preparing the food,I showed her around.Whenthe traditional meal was ready,we gathered togetherand spoke in our native tongue.And my parents keptencouraging her to enjoy the food.After that day,we写作continued inviting Natalie.Natalie gradually becamemore outgoing and cheerful.We love helping herbecause we believe compatriots should always supporteach other.A)6