炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(二)2英语答案

炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(二)2英语答案正在持续更新,目前2026天舟高考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

W:Great,David!It is nice to meet you.We'll call you within a week or so about the job.M:Nice meeting you,too.Thank you for your time.(Text 10)From the iPhone personal assistant Siri to doing searches on the Internet,artificial intelligence,or Al,is quickly getting more complex and more intelligent.Computer science professor Stuart Russell says,manypresent-day jobs that demand much labor,or require data analysis will one day be replaced by machineswith artificial intelligence.He says we won't have mass employment in manufacturing or in financialservices in the future.AI will change the economy and the current way of life and it is already transformingthe health care industry.AI can process huge amounts of data and have the most up-to-date research tohelp doctors treat patients.But there is also a dangerous side of artificial intelligence,that is,autonomousweapons.The international community needs to ban autonomous weapons.It is a race against time becausethe weapons are starting to appear.第二部分第一节A21.B推理判断题。【全能解析】根据The Great Wall of China部分第一句“Explorers can jet off to the Great Wall ofChina and learn insider facts about this amazing feat()of architecture-the longest structure ever builtby humans..”可知,参观中国的万里长城可以了解有关这一惊人建筑的内幕。由此可推知,建筑师应该对万里长城最感兴趣。故选B。22.D细节理解题。【全能解析】根据The Louvre部分第一句“Now you don't need to battle the crowds at the Louvre toget an up-close look at The Mona Lisa.”及第三句“Dive deep into the museum's archives(档案)withdetailed virtual tours on the Louvre's website.”可知,如果你想要了解更多关于《蒙娜丽莎》的信息,你可以访问卢浮宫的网站。故选D。23.A细节理解题。【全能解析】根据Google Arts Project:Street Art部分第一句“Google Arts Project:Street Artshowcases the world's greatest graffiti(涂鸦)works and tells the stories behind them.”可知,最后一个虚拟旅行可以让你了解到艺术作品背后的故事。故选A。B24.D细节理解题。【关键句】Luckily my passion for cycling kept me sane(清醒的)while I was becoming an architect..(第二段第三句)译文:幸运的是,我对骑自行车运动的热爱让我在成为一名建筑师时依然保持头脑清醒。【全能解析】该题问的是在作者看来,骑自行车有什么好处。根据第二段和最后一段内容尤其是关键句可知,作者认为骑自行车促使他成为一位更优秀的建筑师和人。故选D。25.C推理判断题。【关键句】I share all this not to convince anyone to go biking across America,.but only to share howdoing this has changed my life..(第六段第一句)译文:我分享这一切并不是为了说服任何人去骑自行车穿越美国,只是为了分享这样做如何改变了我的生活。【全能解析】该题问的是作者如何看待他的两次越野自行车之旅。通读第三至五段并根据关键英语参考答案第33页
本文标签: