炎德英才大联考长沙市一中2024届高三月考试卷二英语完形填空试题
炎德英才大联考长沙市一中2024届高三月考试卷二英语完形填空试题正在持续更新,目前2026天舟高考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
ohis driving license to thepoi be punished bythe wkW:What a shame!He must be very regretful now(Text 9)W:Hello,Id like to join the video library.M:OK.Would you like to fill in the application form now?W:Yes,I can do it now.M:Hold on and Ill get a form.What's your full name?W:Louise Jones.M:OK.And what's your address?W:Apartment,172 Black Street,High-bridge.M:Black Street,that's just around the comer,isn't it?W:Yes.M:So the post code is 2085.Mm,and your telephone number?W:98356712.Do you need any ID or anything like that?M:Yes.We need your driver license number if you have oneW:Yes.2020BDM:Oh.I nearly forgot.The membership fee is $25W:Here you are.And do I sign here?M:Yesthat's i You can bow videosnow But your crd be ready until next week.You cncom and pick it upwhen you bring your first video back.W:Shall I have a look around now?M:Sure.on.M(Text 10)Have you ever missed a flight or had one cancelled?I did.It happened to me last Friday.My flight home from a busi-ness trip was the last one of the day and we were told it was going to be delayed for the heavy fog.That's always a risk atthe end of each day.The ground workers kept putting it off until finally they cancelled the flight completely.They then toldus to go back through the airport to the leaving area to talk to their agent who would organize hotels for everyone and re-bookus the following day's flight.As soon as they made the announcement about the cancellation,I knew I had to think quicklyas it would not be likely that the flight could take everyone from my cancelled flight.I ran back hurriedly through the air-port and was one of the first to make it to the desk.That turned out to be a good idea,as there were only nine seats availa-ble on the flight the next morning.Everyone else had to fly to a different airport and then continue back to our destinationin coaches,Lucky me!Right?参考答案1~5 CCABC 6~10 BBAAB 11~15 AACAB 16~20 CBCAB2l.B写作意图题。通读全文尤其是第一段“QVC guest host Anthony Luscia is there to tell about the season's top tren-ding gifts.Act fast,though.These hot holiday pick could sell out fast.”可知,QVC(全球最大的电视与网络的百货零售商)的嘉宾主持Anthony Lascia介绍了几款当季最流行的礼物。赶快行动起来。这几款假期热门产品很快就会售罄。由此可推知,本文的写作目的是推销四款热销产品。故选B项。22.A细节理解题。根据Wemo Smart Plug部分第-段最后一句“A great gift for seniors..”可知,对于老年人来说,Wemo智能插座是一个不错的选择。故选A项。23.D细节理解题。根据PowerLix Milk Frother部分第二段第二句“In lots of fun colors.”和Halluci Women''sCross Band Slippers部分第二段最后一句“n8 colr,”可知,这两款产品都有多种颜色可供消费者选择。故选D项。24.B细节理解题。根据第一段第一句“Captain Tom Moore,the WwⅡveteran(老兵)has raised more than£23million for NHS(National Health Service)charities by walking 100 laps of his garden before his100 h birthday.”可s知,Tom上校在百岁生日前通过在他的花园里走100圈的方式为国家卫生服务慈善机构筹集了2300多万英镑的善款。故选B项。25.A推理判断题。根据第二段第-句中的“I can't think ofa,re wothy pero tobe the guest of hooura thepening of thew Nightingale Hospitaln Howek”可知,Robert Jemrick认为,没有人比Tom上校更适合作为荣誉嘉宾来出席下周新南丁格尔医院的落成仪式了:根据第二段最后一句“Im sure that everyonewijoein thanking Captan Tom forhisero,”可知,Robert Jenrick确信人们都将会想要和他一起感谢Tom的努力。由此可推知,Tom上校的努力得到了认可。故选A项。26.C推理判断题。根据第四段第二句“I think themrised dmnuhowmuchevlue the devotionandficmade byoNHS orkers.”以及第五段第二句中的“Iknow that having beds avilable forh【单科模拟检测·英语参考答案第14页(共24页)XKB-D】
本文标签: