全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2026天舟高考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
    2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
    3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
    4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
    5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
    6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
    7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
    10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
F.Therefore.today is all we have.G.You were born into the world with a unique gift,which nobody can copy.36.E细节题。根据后句We have to go for them now我们应该现在就去追求梦想,所以前句应该提到有时候我们会拖延梦想,故选E。37.F细节题。根据前面的内容but everybody is going to die at one point None of us know the day orthe hour每个人都会死去,但是都不知道时间,所以建议我们要珍惜现在所有的,故选F.38.C概括题.根据One of the biggest dream killers is fear可知,该段主要是关于fear,对应了选项Don't let fear win.,故选C.39.D细节题.该段的标题是Take action to realize your drean.采取行动实现梦想,建议我们要行动起来,否则梦想始终是梦想,故选D。40.A细节题.根据最后一句话You''ll never see those doors if you sit around waiting on a dream tohappen可知,如果你就坐在那里等着梦想的话,你永远看不到这些,对应了选项里的Doors thatyou couldn't.故选A.第三部分语言运用(共两节,满分30分)》第一节(共1小题;每小题15分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项The little country schoolhouse was heated by a coal stove.An eight-year-old boy namedGlenn had the job of using kerosene to start the fire and warm the room before his teacher and hisclassmates arrived.One cold morning someone 41 filled the kerosene container withgasoline,and disaster 42.The class and teacher arrived to find the schoolhouse burned inflames.43on realizing that Glenn was inside,they rushed in and managed to drag the44 boy out of the flaming building.He had major burns over the lower half of his body andwas taken to a nearby hospital.From his bed,the dreadfully burned,semi-conscious boy heard the doctor talking to his