炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(二)2英语答案
炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(二)2英语答案正在持续更新,目前2026天舟高考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
飞文档122老高考押题卷(第一套)题面Now,I'll help you find your feet in our school.From Monday to Friday,starting at 10 am,we have tours of theschool.An important event is scheduled for Monday:that's the day after tomorrow,when we will be holding theAcademic Fair.It starts at 1 pm.Then we have the Societies Fair on Tuesday the 16th.We have over 150 societies youcan sign up for.That also starts at I pm,and it will be here in the union building.Also in this building is the TradeFair on Wednesday,from 2 pm until 5 pm.You'll find plenty of bargains and get some free gifts.We've got a greatentertainment program lined up for you,starting tonight with our welcoming party in Blackmoor Hall at 9 pm.There'remore games on Monday in Cotswold Theatre.We have invited two comedians to the show.On Thursday,the freshers'opening ceremony will be from 2:30 pm to 3:30 pm in Blackmoor Hall.At the end of the week,on Saturday,you'll【2022高考押题卷(一~三)·英语参考答案第2页(共16页)】have the chance to dress up in your smartest evening wear for the freshers'party.Time and place are the same as for thewelcoming party.Well,enjoy the rest of the day.参考答案1-5 AABAC 6-10 CACBB 11-15 ACBAA 16-20 CBBCB2l.A细节理解题。根据The desert部分中的“Wahiba Sand”和“The desert has permanent camps that have beerbuilt to host tourists,but for those that seek more challenging fun,wild camping is allowed,too."22.C细节理解题。根据Enjoy a performance at the Royal Opera House部分中的“It includes a beautifugarden and stores where you can get cultural souvenirs."23.D推理判断题。根据第一段“Thinking of a unique place to visit?Here are some reasons why you might choosOman.”可推知,本文的主要目的是吸引人们前往阿曼旅游。24.C细节理解题。根据第一段中的“osteoarthritis(骨关节炎)in his right ankle”“Problems began for Neil afterhe accidentally stepped into an unseen hole in a road surface”和“he received an artificial ankle”可知,Neil的右脚踝受伤严重。25.D细节理解题。根据第二段中的“he had just one ambition:to walk hand-in-hand with Christine,his wife of34yeas”可知,Neil的愿望就是能和麦子一起去散步。26.B细节理解题。根据第三段中的“Since the E-poly is made from strong plastic fibers,it is expeeted to lastmuch longer than current replacements.”可知,Neil的手术得益于维生素E聚乙烯这种材料。27.B推理判断题。根据最后一段中Nick Harris所说的“The results of Neil'soperation are impressive and there isat least an809%to90%chance the ankle replacement will survive for I0tol5 years'”可知,他对这个手术感到非常满意。返回28.A词义猜测题。根据画线词所在句中的“homes in the Westem world have been getting bigger and bigger及第二句中的“the average home size has actually gone down”形成的对比可知,reversing在此处意为“反向发展”。
本文标签: