全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2026天舟高考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
    2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
    3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
    4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
    5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
    6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
    7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
    10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
M,I'm not sure if I can take the time off work.My company is really busy right now,and you know we need themoney.W:You always say that!We haven't been on a trip in years.Don't you want to go on vacation?M.I do.But we're still paying off those craymedical bills from that accident in the forest last year.It might bemore responsible to wait until next year.W,I understand that it's important for us to save money.What abouta short trip instead?Just togetaway fora couple of days..、dM:Hmm,that sounds good.Why don't we go camping in the mountains or near the ocean?It would not beexpensive,but most importantly,we'd be close by,so it would only be a two-day trip.W:Come on you know how much I hate sand!Let's stick to the mountains.Some fresh air will do usworldof good.What do you say?M:Sounds awesome!Let's go next weekend.W:Great!(Tert 9)M:Hello,there.Welcome to Delta Airlines.How can I help you today?W:Hello.Just a minute,my hands are full...I have my passport here somewhere...M:No problem,ma'am.Why don't you just give me your name?And I'll get your ticket ready for you.W:ItsLaura Joes.I'mo the 0:00 flight torCanada.I'm runninglittle late because of the traffic.Is there anything you could do to help me?M:I'll certainly try my best.I'll also need your baby's passport.W:Here it is.I'm sorry.I am in such a hurry.My daughter has been crying all morning.M:I completely understand,ma'am.Let me see what kind of seats are available for you.W:Actually,I would prefer a seat near the walkway because of my daughter.M:You know what,I have some very good news.Someone in first class has just canceled their flight.I canmove you into their seat.That will give you lots of room,and you'll be right beside the washroom,too.W:Are you kidding?M:No,ma'am.But boarding begins at 9:30,which is 10 minutes from now.We'll find someone to accompanyyou through security,and have you at the gate in less than 20 minutes.W:You are too kind!I really appreciate it!M:It's my pleasure.Merry Christmas!(Text 10)As the largest of its kind in the world,Penang Toy Museum has over 110,000 toys,dolls and other funthings.It has also entered the Malaysian Book of Records as the first toy museum in the country and for havingthe largest collection.The museum,opened in 2005,was founded by Loh Lean Cheng.He said it all began withhis love of toys.He started to collect toys after visiting the London Toy and Model Museum at the age of 19.Starting from the first toy that he bought in 1973,the collection has just kept on growing and growing.Today,you can find almost everything about toys here.According to Loh Lean Cheng,some of his toys are limitededitions.One of the most expensive things in the museum is a 1.8-meter tall Gundam robot from Japan.Thereare more toy collections to be added,according to the owner who receives about 1000 to 2000 visitors per day.Ifyou go to Malaysia,don't forget to go and have a look at the toys.The museum is open daily from 9:00 a.m.to6:00 p.m.,including weekends and public holidays.参考答案1~5ACBCB 6~10 ABBCA 11~15 BACCA 16~20 BCACB21.B细节理解题。根据Norway部分中“Even if you aim to achieve an undergraduate,Norway is a goodoption because you will not have to send a penny to anyone..”可知,申请挪威大学的学生不必支付任何费用。22.C细节理解题。根据Turkey部分中“Some of these institutions teach in English while some in French andGerman.”可知,土耳其适合法语熟练的中国学生。23.A推理判断题。根据第一段中“If you're dreaming of having your university education in a country,your education can be achieved with little or nothing.”可知,本文是写给预算紧张的国际学生的。24.A细节理解题。根据文章第一段内容“I was looking forward to starting school..’She never made it..Andnot having a degree has always been a thorn in her side.”可知,她一直期待去上学,但是却因为战争设能上学,这是令她感到遗憾的。【2022高考冲刺卷·英语卷参考答案(四)第2页(共4页)QG】XK-A