2024届高三青桐鸣10月大联考英语试题

2024届高三青桐鸣10月大联考英语试题正在持续更新,目前2026天舟高考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

Once an earthquake happens,don't rushvictories对应下文中的victories。out in a panic if you are at home.If there is5.A根据下文中的“You have to keep movingenough time to escape,you must take some-on into the rest of your story.”可知,A项符thing such as pillows or bags on your head to合语境。protect yourself from falling objects.If not,Ⅱ.stay under a strong desk or table.This time I would not hide my desire anyThough it's not very often for us to expe-more.Determined to follow my heart,I explainedrience a strong earthquake,we should keep itto my father how I felt.I told him that I wantedin mind to always hope for the best and prepareto go to a college to learn to fly instead of being afor the worst.farmer.After saying this,I waited nervously forUNIT 3 CELEBRATIONShis reaction.To my surprise,he approved my re-quest,and he told me he was moved by my perse-【语篇解读】作者是个完美主义者,有时verance.With his support and my efforts,I wasadmitted into my ideal college.有不切实际的期望,作者决定改变这种状况At the graduation ceremony,with my fa-本文是作者就此总结的一些建议。ther present,I,as "Best Pilot",had to deliverl.F根据空前的perfection dominate my lifea speech.In my speech,I shared with the au-及下文可知,空格处应说明具体怎么做,故Fdience my story about how a teenager realized项符合语境。his dream.Faced with difficulties,I took a2.C根据上文内容及空后的“That'sOK,path that led me to do something that neededTake a break.”可知,空格处讲述要注意休passion,training and practice.I also owed my息,故C项符合语境,且C项中的rest与success to my father's support.Without his“Take a break..”是同义复现。understanding,I couldn't have pursued my3.B根据空前的“Something might be a hugedream.At the end of my speech,I spotted myissue for you,but other people probablyfather's watery eyes,and said,"Dad,I madewon't notice or care.”可知,有些事对你来说it!"His face lit up with pride.可能是大事,但是其他人可能不注意或不关心。所以说,我们的挣扎其实存在于我们自必修第二册己内心,故B项符合语境。UNIT 4 INFORMATION TECHNOLOGY4.E根据空前及空后内容可知,空格处与上文A构成转折关系,故E项符合语境,E项中的【语篇解读】文章介绍了四个著名城堡的·6423XKA(新)·英语-BSD-A版-XJC
本文标签: