金科大联考·2023-2024学年高二上学期9月月考(24057B)英语答案
金科大联考·2023-2024学年高二上学期9月月考(24057B)英语答案正在持续更新,目前2026天舟高考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2023-2024金科大联考12月
2、2024到2024学年金科大联考高32月质量检测
3、2023-2024金科大联考高三12月质量检测英语
4、20242024学年金科大联考
5、2023-2024金科大联考英语试卷
6、2023-2024金科大联考官网答案
7、2023-2024学年金科大联考高三3月
8、金科大联考2024
9、2023-2024学年金科大联考高三9月质量检测
10、2024金科大联考高三答案
选择性必修二综合复(一)参考答案及部分解析参考答案1-5 BCDDC6-10 BCBBD11-15 BCAAD16-20 EAFDG21-25 CDCAB26-30 DDCBA31-35 DAABC36.facilities37.on upon38.its39.largely40.an41.made42.and43.displaying44.brilliant45.be considered写作第一节One possible version:NoticeTo improve the teaching quality of our school and increase students'learning efficiency,aninvestigation on teachers'performance will be carried out soon.The investigation includes your opinions about the teachers'teaching attitudes and methods,thetechnology and devices used in the classroom,the teaching materials provided,etc.You will alsobe asked to list the teaching activities you like and dislike most.Your active and sincere participation in this investigation will be highly appreciated.And any ofyour suggestions will be taken seriously.Thanks for your cooperation in advance!Student Council第二节One possible version:I hugged Petey tight."Why did you eat that?"I asked."Don't you know it's not good for you?"Hesimply looked up at me.I gave him some easier-to-digest canned food and let him rest.He didleave us some glittery surprises in the backyard over the next few days,but otherwise sufferedno ill effects.Taking care of an active dog takes a little extra carefulness.But he rewards us in so many ways.He brings laughter and cheerfulness into our homes.He goesto school,learns tricks,and tries so hard to be good.He is interested in going after cats andplaying with my granddaughter.He is afraid of leaves blowing down the road,and charms uswith his silly outlook on life.Maybe someday Petey will outgrow his playful character.But I'll lovehim either way.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一社会本文是应用文。文章介绍了五本有关新西兰的旅游书籍。1.B。理解具体信息。根据Gap Year New Zealand一Anna Maw中的Readers can find outhow to find a job.young people spending their gap year in New Zealand可知,该书可以给年轻人提供找工作方面的指导。2.C。理解具体信息。根据题干中的take a driving tour可定位到文中的New Zealand
本文标签: