全国大联考2024届高三第一次联考 1LK·(新高考)英语Y答案
全国大联考2024届高三第一次联考 1LK·(新高考)英语Y答案正在持续更新,目前2026天舟高考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024全国大联考高三第四次答案
2、2024全国大联考高三第四次试卷
3、2024全国大联考高三第四次
4、2024全国大联考高三第一次联考答案
5、全国大联考2024高三第四次
6、2024全国大联考高三第一次
7、2024全国大联考高三第四次英语
8、2024全国大联考高三第一次联考英语
9、2024全国大联考高三第四次试卷英语
10、全国大联考2024高三第一次联考英语
yoraboong yourself oeeielnyour behavorsae anhoyepeoporeomayw2Aaeosgowiagawdntgefoeosu ays of do ryourservlyout which areas need improvement a leadership coach may be able to help.41.A.stricOpeBea good problem-solver.So being quick on your feet and decisive in how you dealwith proA fteput you ahead of the gameasa leader.43Aclea391445Aaveyour own performancewell as opinon oeng en theomith everything m thentoebea46ne e yuronmenr r v47des48corthewth peoplenAuntuwhaton in your comnys important u reponding to hat inormationwithcritical.cept responsiblty4051A52.Ato ons of others?o534C.Building leadership skills requires plenty of self-awareness.5D.Unexpeeted challenges will arise often and at lightning speed.56AOLgfdcrplm and be e50F.Recognizing the past can't be changed helps you make wiser choices in the future.585A.poS6beasonceofposivibnd9upofoheSinwokingowardhrro2条60A.at解题导语门这是搞说明安罩就关于如树培养更好的领导技能给出人条意议。解题36C上文说明顿号技能需要能够评估自己,达项C培养领导技能需要充分的自我意识不排生文,选-到失主评估自已,需要充分的自我意识。选项中self-awareness和上文Assess yourself语义相关,41.B3门E上文说明旧分法行不通的时候,要尝试新的办法,选项E汝弃坚持你的计划的需要,相反要灵活42.A19mL文,否定了坚持旧方法的做法,建议灵活对待。上下文语义一致,辽辑合理,43.D44.C38D:吓文建议行动要迅速果断,选项D“意想不到的挑战经常会以闪电般的速度出现”和下文存在因果关系45.B22sn2战往往意想不到地快速出现,所以,处理起来要迅速果断选项中at lightning speed和下文中qid46.A47D39.B下文建议要接受反馈以及重要问题上的意见,选项B“接受他人的意见”位于段首,概括建议接受他人面48.A40.G选项中opinions和下文中opinions词汇重叠,上下文语义一致,逻辑合理。49.D上文建议鼓励支特别人,并说明积极回应社区发生的事情很重要,选项G“所以,做一个积极向上的50.c支持别人朝着他们自己的目标努力”和上文存在因果关系,且选项中support others和段首Encourage51B语义一致。52.D第三部分英语知识运用(共两节,满分45分)2.853.c54.A第一节完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)55.B阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。56.C"Just sign here,sir,"the deliveryman said as he handed Oscar Reyna a package.57.AThe package consisted of a long,narrow box41 wrapped in brown paper.42 the box,Oscar sa58Dumbrella inside-a very old one with a beautifully carved wooden handle.43 he had not seen it in more tha59Byears,he recognized it24460.COscar was 16 when he first saw the45umbrella.He had gone to a concert with his grandparents.Astwere leaving,he noticed an umbrella on an empty seat.Impressed by its46 Oscar felt a strong desirefinT4h T9n TgoiboM mlwio第Oscar48 the manager to look in the record of advance ticket sales.Just as he thought,a name matchelseat 49 Oscar had found the umbrella.The name was Mrs.Katie OBrien.Oscar talked his grandparents into going by Mrs.O'Brien's 50 on their way home.He rang the bell,theCultyopened,and an elderly woman appeared."May youshe asked.withliketo rtu itifit's yoursOscar said,the umbrella as if presenting ahthd onStatewished for."Why,yes!It's mine,"replied Mrs,O'Brien with a 54 smile and shining eyes."It was given to mebya mofather years ago.Thank you so much for returing it.May I offer you a reward for your55?the f"No,ma'am,"he said,"my grandmother says that a good deed is its own reward."“Well,that'ss56 what my father used to say,What is your name,young man?"Years later Oscar was staring at the finely carved handle of the umbrella as he remembered Mrs.O'Brien.Itwourpereetnow5was:Why had here tody梦61As if58,a note fell from the paper.It read:Mrs.O'Brien wanted you to59this umbrella as aps66.for a kind,60 gesture long ago教师用卷·英语。第52页共144页
本文标签: