全国大联考2024届高三第一次联考 1LK·(新高考)英语-QG 英语答案
全国大联考2024届高三第一次联考 1LK·(新高考)英语-QG 英语答案正在持续更新,目前2026天舟高考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024全国大联考第一次英语
2、2024全国大联考第四次英语答案
3、2024高三全国大联考英语
4、2024全国大联考高三第四次英语
5、2024全国大联考高三第一次联考英语
6、2024全国大联考高三第四次试卷英语
7、全国大联考2024高三第一次联考英语
8、2023-2024全国大联考高三第四次英语
9、2024全国大联考高三第一次试卷英语
wny did Bethaney Mouzer create Sign YogaA.To satisfy the needs of sign langue"He told30.er for helrC.cmnghie learing yog.Tybtothearingimired.B.To make a fortune by teaching yogaWhat does the underlined word"fielded"in Paragraph 4 probably mean?A.Refused.B.Answered.tal in Manes1.Which word can best describe Mouzer according to the last two paragraphs?A.Kind.C.Presented.B.Romantic.D.Repeated.on Fac解题导语】这是一篇说明文。一种针对听障人士的瑜伽情然流行C.GratefulD.Good-tempered.28.Ad to social29.D细节理解题。根据第二段内容可知,大多数绮你课是通过听老师的指导来学的。tc.have bee30.Bmy story,w细节理解题。根据第三段内容可知、地创建SmY0a的目的是为了让听你人士也能接触到瑜词义精测题。根据本句话可知,地回应了许多对骑$兴趣的人的要求,但却根难找到能满足他们需求的老师。判断,该划线词意思是“回应”erform and31.A推理判断题。根据最后两段内容可推知,地是善良的。tively.At some point inou lives,most of us have attendeda schooo unversity lecture.These engngivetmentomnrnbe somthingeywing to kepWhatevehave been and still are themoschingmethodedc.utteyin the future?ferer.With the growth of the Internet and so much information at our fingertips,you may think thereisnoedtoper.erothrata ixhandfuof BBCjoumMaiow that studenmember asltte as10perent of ther eturejustayferwrdsProfessor Carl Wieman,who campaigns against the traditional lecture,felt talking at students and expeetingthem to absorb knowldge was not that fheintroducedirnthatpobed.small groups.He listens to them and guides their discussions.The resut has improved exam results.Otherwmatives to the ecture have included peer-to-peer earning and project-based leaming that enable students olinkFirst Classpand work cooperatively on projects such as building a computer game.kinson's SufBut new learning methods can come at a high financial cost compared to the relatively cheap way of being名患有帕全taught face to face by an academic.The real issue according to Professor Dan Butin,founding dean of the school ofeducation and social policy at Merrimack College in Massachusetts,is that"Academics put thousands of hours ofwork into their books and much less time into thinking about the effectiveness of their teaching style."But he says,"The lecture has survived because research,not teaching,determines the success of a university and its academics."So if research quality is a measure of a university's success and money is tight,then the lecture could be herefor a little longer.的乘客的32.What may Matt Pickles agree with?A.Students have a poor memory.B.Students don't work hard enough.C.Lectures are not so effective as expected.D.The Internet offers far more information than lectures.cultures.33.What does Paragraph 3 mainly talk about?A.Teaching projects.B.Learning strategies.C.Alternatives to lectures.D.Ways of communication.nents..As叫34.Why will lectures still exist in the future according to Professor Dan Butin?g(唇)or9A.They promote active learningB.They call for the least memory workC.They determine the success of a university.D.They contribute to academic achievements.ined to fill35.How does the author develop the text?a to peopleA.By analyzing data.B.By listing opinions.D.By concluding general rules.C.By making comparison.oga teache【解题导语】这是一篇议论文。文章主要就讲座这种教育中最常见的教学方法未来是否还会存在问题,列举了不同的人对此的看法。32.C推理判断题。根据第二段内容可推知,Matt Pickles可能会同意“讲座没有预期的那么有效"的观点。and WorcsBC主旨大意题。根据第三段内容可知,第三段主要讲了讲座的替代方案。began pos34.D细节理解题。根据倒数第二段中的“But he says,.:The cte has survived because research,not teaching,nes the succes fvrtydtc."可知,Dan Butin教授认为讲座在未来仍然存在是因推理判断题。根据文幸内容可推知,作者通过列出观点来展开文章为他们对学术成就有贡献。。35.Yoga Tesp腿据冠文内容:从妇文后的选烫选出能填人空白处的最佳法项,选项中有项为多余选项。第节(共5小题;每小题2分,满分10分填入&活据究n从短文后的heh成rndcd教师用卷·英语·第63页共144页
本文标签: